https://www.cielen.eu

 

DE NATUURWEZENS WACHTEN VOL VERLANGEN ááááááááááááááááááááHans Stolp

 

 

 

"De natuurwezens wachten vol verlangen"

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Art Freydoon Rassouli

 

In de voorbije tijden gleden de natuurwezens steeds verder weg uit ons bewustzijn. We zagen hen alleen nog maar als sprookjesfiguren en we glimlachten om kinderen die nog geloven in kabouters en elfjes. Maar, in deze tijd wordt er een aandrang voelbaar vanuit de wereld van de natuurwezens: ze hopen dat wij ons hart weer voor hen willen openstellen en met hen willen samenwerken. Zij hebben ons immers nodig: onze liefdevolle leiding. Zonder die liefde verkommeren ze en keren zij zich tegen ons.

Toen een nieuw millennium aanbrak, namen sommige mensen nieuwe natuurwezens waar: de Christus-natuurwezens. Honderd jaar geleden werden ze voor het eerst geroepen. Daarna werden ze langzaam doorstraald met de Christus energie. Nu raken wij in staat hen waar te nemen. Wie hen gewaarwordt, beseft: zij vragen ons met hen samen te werken. Als we dat doen, zal er een nieuwe tijd aanbreken. We zullen samen leren werken aan de genezing van de aarde. Ook zullen we leren hoe we de aarde stap voor stap vergeestelijken kunnen. Een nieuwe tijd breekt aan en zij, de Christus-natuurwezens, zijn de voorbode van die nieuwe tijd: ze roepen ons.

Op school zullen kinderen leren met de natuurwezens in verbinding te treden. Op stadhuizen zullen afdelingen ontstaan die zich richten op de juiste verzorging van de natuurwezens. Bij allerlei bouwplannen zullen zij geraadpleegd worden. Artsen en therapeuten zullen leren hen te raadplegen bij hun diagnose. Priesters zullen de donkere natuurwezens genezing brengen en boeren zullen vol vreugde de natuurwezens van de velden verzorgen en leren hoe zij met hen kunnen samenwerken. En zelfs de elektronische besturing van machines zal vervangen worden door een directe communicatie met de natuurwezens.

Als die droom werkelijkheid wordt, ja, dan gaan mens Ún natuurwezen een nieuwe toekomst tegemoet!

De natuurwezens, vol verlangen wachten zij op ons!

Hans Stolp op de Facebookpagina van de vrijeschool: https://www.facebook.com/groups/vrijeschool/

 

 

https://www.cielen.eu